Tom & Jerry Food Fight

Tom & Jerry Food Fight

Help Jerry het eten vangen

In het gratis spelletje Tom & Jerry Food Fight kruip je in de huid van vrolijke tv-muis Jerry. Het hoofddoel in deze game betreft het vangen van voedsel, wat het geluierde neefje Tuffy naar beneden gooit. Lees de volledige beschrijving

Gemiddeld
6

In het gratis spelletje Tom & Jerry Food Fight kruip je in de huid van vrolijke tv-muis Jerry. Het hoofddoel in deze game betreft het vangen van voedsel, wat het geluierde neefje Tuffy naar beneden gooit.

Wat meteen opvalt aan Tom & Jerry Food Fight zijn de mooie beelden en de leuke muziek. Nostalgie trekt je even terug naar die zorgeloze momenten voor de tv. Bij afwezigheid van de tekenfilm trek je dus gerust dit spel uit de kast.

Ook Tom is af en toe van de partij, uiteraard vergezeld van een slecht humeur. De dekselse kater smijt bommen naar onze kleine protagonist, met vervelende gevolgen!

Tom & Jerry Food Fight verveelt na een tijdje maar dan heb je wel een lekkere portie nostalgie verorberd. De bonte graphics en bekende personages maken het tot een leuk tussendoortje.

Meeste download Arcade games voor Java

Meer
Tom & Jerry Food Fight

Download

Tom & Jerry Food Fight